Iepazīstinam ar mūsu jaunumu diegu plauktos- Sew-All rPET no Gütermann!

20.01.2019.

Jo mēs mīlam dabu!

Mēs esam globāli spēlētāji. Bet mēs pavisam noteikti nespēlējamies apkārt ar mūsu planētas Zeme nākotni! Tieši tāpēc esam izstrādājuši un radījuši apkārtējai videi draudzīgus šūšanas diegus. 

Un protams, arī šo jauno diegu kvalitāte atbilst visiem slavenajiem Gütermann diegu kvalitātes standartiem

Iemesls, kāpēc mēs uzskatām dabas resursu aizsardzību par tik svarīgunoteikti ir tas, ka mūsu uzņēmums jau 150 gadus atrodas skaistā vietā- Melnajā mežā (Black Forest). 

Dabas brīnumu ieskauti, mēs attīstām un ražojam savus produktus.

Mēs gūstam labumu no kristāldzidrā, gandrīz bez kaļķa ūdens, ko mums sniedz Elzas upe (The River Elz). Un mēs gribam, lai tas tā arī paliek! Tieši tāpēc mūsu jaunie Sewing- All rPET 100% atkārtoti pārstrādātie šūšanas diegi ir ražoti no tā, kas jau ir, kas jau labu laiku krājas mūsu apkārtējā vidē- no Jūsu izlietotajām PET pudelēm. Šo diegu ražošana patērē mazāk enerģijas un rada mazāk CO2!

Tā par savu jauno diegu kolekciju un par sevi raksta uzņēmuma "Gütermann creativ" komanda

https://consumer.guetermann.com/en/products/sewing-threads-accessories

https://consumer.guetermann.com/en/product-finder/sew-all-thread-rpet

 

     Pateicoties mūsu klientu iedrošinājumiem un mūsu vēlmēm Debesu Pļavas radīt par vietu, kur var iegādāties visu vajadzīgo, lai radītu ekoloģiskus, cilvēkam un videi draudzīgus izstrādājumus, sākām meklēt ekoloģisku diegu variantus, jo ar mūsu piedāvājumā jau esošajiem- GOTS sertificētajiem 100% organiskās kokvilnas diegiem http://www.debesuplavas.lv/e-veikals/100-organsikas-kokvilnas-diegi, vien nepietiek, jo tie ir radīti tādu organisku audumu šūšanai, kā lins, un citi audumu veidi, kuros nav klāt elastāna, un kuri nestaipās, bet tākā mūsu piedāvājumā ir arī GOTS sertificēti organiskās trikotāžas audumi, bija vajadzība turpināt meklēt diegus, kas atbilst mūsu prasībām un tā mēs uzrunājām "Gütermann creativ" komandu un saņēmām siltus un veiksmi vēlošus vārdus, atbalstu un iedrošinājumus, kas mūs patiesi iepriecināja, jo neskatoties uz to, ka vēl esam jauns un mazs uzņēmums, ar lieliem sapņiem, viņi izdarīja visu iespējamo, lai 4 nedēļu laikā līdz mums nogādātu šos lieliskos diegus! Un tas pierāda to, ka arī milzīgi uzņēmumi spēj atbalstīt un priecāties par mazajiem, ja ar sirdi pareizajā vietā un ar vienotu nodomu- darīt labu un saglabāt mūsu skaisto Zemi, kaut vai sākot ar diegu ražošanu no PET pudelēm, kas ik dienas tiek izmestas mēslainē un piesārņo dabu.

     Lai viņiem izdodas turpināt radīt jaunus produktus, bez kuriem cilvēku ikdiena ir grūti iedomājam, arvien videi un cilvēkam draudzīgākos veidos, kā rašošanas procesā, tā arī produkta saturā.

     Un mēs esam priecīgi, ka esam atveduši uz LATVIJU šos vienreizējos, 100% atkārtoti pārstrādātos, šūšanas diegus, kas ražoti no PET pudelēm.

     Pasludinam jauno nedēļu 20.01.19.-27.01.19. par Gütermann Sew-All rPET diegu nedēļu ar 10% atlaidi visiem rPET diegiem!!

     Iedrošinām Jūs tos izmēģināt savos šūšanas projektos un sniegt atsauksmes vēstulēs mūs Facebook un IG lapās! 

     Lai TOP skaisti un videi draudzīgi!

 

Ar mīlestību,

Jūsu "Debesu Pļavas".

 

INFORMĀCIJA PAR DIEGIEM

 

GÜTERMANN Sew-All rPET diegs, 100% otrreiz pārstrādāts poliesters, 100m spolē.

GÜTERMANN Sew-All rPET diegu labās īpašības:

  • 100% otrreiz pārstrādāts poliesters, kas ir ražots no PET pudelēm
  • Ražots Vācijā;
  • Šūšanas laikā nepūkojas;
  • Visā savā garumā diegs ir vienmērīgā biezumā, nav sabiezējumu vai plānāku vietu, tādejādi radot papildus drošību šuvumam; 
  • Diegs nevērpjas;
  • Saraušanas un berzes drošs;
  • Elastīgs un mīksts;
  • noturīga krāsa, neizbalē.

Lai saražotu aptuveni 1000 metrus jeb 10 sploles (100m) šī diega ir vajadzīgs pārstrādāt tikai vienu PET pudeli!!!

Esi atbildīgs par apkārtējo vidi- taupi dabas resursus! 

Izmantošana

  • visiem auduma un šuvju veidiem;
  • šūšanai ar šujmašīnu un ar roku;
  • beigu un kviltinga šuvēm;
  • overloka un drošības šuvēm:
  • pogcaurumu šūšanai un pogu piešūšanai;
  • smalkiem izšūšanas darbiem un dekoratīvajām nošuvēm;
  • ieteicamais šūšanas adatas veids un izmērs: Universālā adata NM 80 - 90

Kopšanas instrukcija

Pieejamas 50 dažādu krāsu diegu spoles!

Var būt nelielas krāsu toņu atšķirības!

 

Iegādājies savus diegus jau tagad- pagaidām no katras krāsas ir pieejamas 3 spoles diega!!! http://www.debesuplavas.lv/e-veikals/gutermann-sew-all-rpet-susanas-diegi